societat

Esportistes, excursionistes i passejants agraeixen la desescalada en activitats a l’aire lliure

A partir de demà es dobla el nombre de persones que poden sortir en un sol grup, de 15 a 30

Esportistes%2C+excursionistes+i+passejants+agraeixen+la+desescalada+en+activitats+a+l%27aire+lliure

La millora de les restriccions a les activitats a l’aire lliure que el Govern aplica suposen que a partir de demà diumenge es permetran reunions socials o familiars de fins a vuit persones en exteriors. Pel que fa a les activitats físiques i sense contacte, incloses les excursions, es dobla la cabuda permesa i passa de 15 a 30 persones el màxim de participants que hi pot haver en un sol grup.

Aquesta decisió d’obrir un poc més la mà suposa un alè per a les persones que a Menorca practiquen esport a cel obert o, senzillament volen aprofitar aquests bons dies de primavera per fer excursions o començar a gaudir de la platja. De fet, no només els residents valoren aquesta nova passa en la desescalada. Visitants arribats de la península, també agraeixen que, a poc a poc, es vagin reduint les restriccions.

Entre els esportistes que avui migdia gaudien de la natura la sensació també és de major respir, bé sigui per poder sumar més gent als seus grups o pel fet que les noves passes suposin un estaló més per a reactivar economia.

Les mesures de rebaixa de restriccions també les valoren els estrangers que viuen a Menorca, alguns dels quals lamenten que el Regne Unit mantingui Balears al mateix sac que la resta d’Espanya pel que fa a l’obligació dels turistes de guardar quarantena quan tornin a Gran Bretanya.

En definitiva, les noves passes en la desescalada en vigor a partir de demà es reben a Menorca com una petita glopada d’aire fresc a l’espera que es reactivi l’economia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca es consolida com a destí turístic dels francesos

L'illa podria recuperar la seva agència consolar francesa

El sector de les discoteques i la música en directe prepara tres proves pilot

Al concert de Sidonie de divendres, al Mallorca Live Summer, hi podran assistir 5.000 persones dretes i sense distància de...

Uns emprenedors de Portocolom aposten per la navegació de lloguer i sostenible

Es troben a l'espera què arribin els motors elèctrics per propulsar els 2 vaixells que es construeixen actualment

Augmenten els punts de reciclatge per a càpsules de cafè

El principal productor de cafeteres d'aquesta classe ha firmat 10 convenis amb consistoris de les Illes per fer-se càrrec dels...