X

Els Bombers banyen l’incendi del Bages, a Barcelona, que ha cremat 80 hectàrees

S'investiga qui va llençar la llosca que va provocar el foc

22/06/2017

Els Bombers banyen l’incendi del Bages, a Barcelona, que ha cremat 80 hectàrees

Els Mossos d’Esquadra investiguen la procedència de  la llosca que va originar el foc de Sant Fruitós de Bages. El punt on va començar el foc va ser en un marge, al costat d’un camí rural. Els agents, que investiguen l’incendi, asseguren que el foc el va provocar una llosca mal apagada llançada probablement des d’un cotxe. En van trobar una de molt recent al costat d’unes altres de més antigues, un fet que es troben cada pic més sovint i que du a pensar que pertany a algú que fa habitualment aquest camí rural.

La llosca s’ha convertit en una prova material, ara en mans dels Mossos d’Esquadra, que l’analitzaran. Tot i que saber qui la va llençar és molt complicat.

Mentrestan, els Bombers continuen banyant la zona afectada per l’incendi declarat dijous. La vintena de dotacions desplaçades s’han anat retirant progressivament i ara només en queden dues fent tasques de vigilància i extinció del perímetre. S’han cremat al voltant de 80 hectàrees de vegetació, majoritàriament agrícola, i els 300 veïns que van ser desallotjats han tornat ja a ca seva. També han reobert al trànsit les tres carreteres tallades.

22/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT