Informatius

Establiments esportius, al 30% d’aforament a espais interiors a partir d’avui

Les classes grupals dirigides poden ser de màxim 15 persones i les sales han de romandre ventilades


L’aforament màxim als centres esportius tancats passa del 50 al 30%, d’acord amb les restriccions anti-Covid publicades avui al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). Gimnassos, sales de musculació i vestuaris hauran de mantenir-se ventilats. Pel que fa a les activitats grupals dirigides, podran ser de fins a un màxim de 15 persones. 

Fins ara, els gimnassos de les Balears ja tenien vigent una restricció del 50% en l’ocupació dels seus espais. La propietària del gimnàs Illes Marratxí, Naty Company, ha assegurat als micrògons d’IB3 Ràdio que les mesures que ha imposat el Govern són “massa restrictives”. Una opinió ben diferent és la de Marga Obrador, de Crossfit Manacor, qui considera les mesures “coherents”.

L’Associació d’Empresaris d’Instal·lacions Esportives de Mallorca (AEIEM) es reunirà dilluns que ve amb la Conselleria de Salut. La presidenta dels empresaris, Naty Company, creu que el Govern hauria de consensuar amb els professionals del sector aquest tipus de decisions i que els hauria de concedir més temps per aplicar-les.


Escolta aquí tota la informació. 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un centenar de treballadors del Consell de Mallorca es manifesten per lluitar contra la temporalitat

El president de l'IMAS, Javier de Juan, afirma que el nou decret aprovat pel Congrés permetrà solucionar la situació de...

Abaixa el preu del lloguer de pisos a Palma

L'Associació Balear de Serveis Immobiliaris xifra la davallada en un 15 per cent, però només en els pisos més cars

Unanimitat al ple de Palma per desallotjar son Banya amb l’acord de les famílies que hi queden

L'Ajuntament amplia les ajudes si els veïnats desallotjats compleixen una sèrie de compromisos com l'escolarització dels infants

El Banc d’Espanya millora la previsió del PIB al 6,2%

Creu que l'economia espanyola assolirà a finals del 2022 els nivells d'abans de la pandèmia