X

Sancionaran qui estacioni a prop de les platges des Trenc i ses Covetes en llocs no habilitats

L'Ajuntament de Campos ha modificat l'ordenança que regula el trànsit en els camins rurals

09/06/2020

Sancionaran qui estacioni a prop de les platges des Trenc i ses Covetes en llocs no habilitats

Des de principis de mes, l’Ajuntament de Campos aplica les modificacions que s’han fet a l’ordenança que regula el trànsit per camins rurals. Es tracta d’una mesura que s’ha fet per garantir la conservació dels espais naturals i evitar accions incíviques, principalment, als camins que van a les platges del municipi.
Fins ara l’ordenança no contemplava actuacions concretes, per això, i en vista que enguany s’ha limitat l’aforament dels aparcaments dels pàrquings de Ses Covetes i es Trenc, temen que s’incrementin els actes incívics als camins que hi donen accès. La velocitat màxima de circulació per camins de terra és de 30 km/h i de 50 km/h als camins pavimentats, sempre que no hi hagi senyalització més restrictiva. A més, els vianants tendran preferència sobre els cotxes als espais reduïts per a la circulació.
Les multes econòmiques aniran dels 200 fins als 3.000 euros, segons la infracció, i les zones seran vigilades per les entitats competents, és a dir, la Policia Local, i en el cas dels camins que transcorren per dins el Parc Natural es Trenc Salobrar de Campos, pels efectius de vigilància del Govern.

09/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT