societat

Sancionaran qui estacioni a prop de les platges des Trenc i ses Covetes en llocs no habilitats

L'Ajuntament de Campos ha modificat l'ordenança que regula el trànsit en els camins rurals


Des de principis de mes, l’Ajuntament de Campos aplica les modificacions que s’han fet a l’ordenança que regula el trànsit per camins rurals. Es tracta d’una mesura que s’ha fet per garantir la conservació dels espais naturals i evitar accions incíviques, principalment, als camins que van a les platges del municipi.
Fins ara l’ordenança no contemplava actuacions concretes, per això, i en vista que enguany s’ha limitat l’aforament dels aparcaments dels pàrquings de Ses Covetes i es Trenc, temen que s’incrementin els actes incívics als camins que hi donen accès. La velocitat màxima de circulació per camins de terra és de 30 km/h i de 50 km/h als camins pavimentats, sempre que no hi hagi senyalització més restrictiva. A més, els vianants tendran preferència sobre els cotxes als espais reduïts per a la circulació.
Les multes econòmiques aniran dels 200 fins als 3.000 euros, segons la infracció, i les zones seran vigilades per les entitats competents, és a dir, la Policia Local, i en el cas dels camins que transcorren per dins el Parc Natural es Trenc Salobrar de Campos, pels efectius de vigilància del Govern.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

“Fa quatre anys que m’impedeixen anar a Nicaragua”

La repressió de Daniel Ortega s'estén als crítics que viuen a l'exterior. Luis Montoya fa sis anys que viu a Mallorca, i la seva família, que resideix al país d'Amèrica...

Vilafranca de Bonany, nascuts el 4 de juliol

Un còmic relata la història d'aquest poble, que comparteix amb els EUA el dia de la seva fundació. La independència de Petra i la compra d'una part del nucli urbà,...

Tornen les fires de bijuteria en aquest primer trimestre d’any

Els bijuters de Menorca acudiran a quatre fires en menys d'un mes i mig a París, Milà i Madrid. A...

Nicolau Dols: “Farem un nou diccionari català obert a tothom i a partir dels 90 milions de mots del corpus”

El filòleg i catedràtic de la UIB serà el segon mallorquí en presidir la Secció Filològica de l'IEC, ja que...