X

Esther Barceló serà la Sibil·la de la Catedral de Mallorca enguany

Les Matines a la Seu arrancaran a les 23 h de la nit de Nadal i es retransmetran per IB3 Televisió

21/12/2023

Esther Barceló serà la Sibil·la de la Catedral de Mallorca enguany

Esther Barceló començà a cantar la Sibil·la fa més de tres dècades. Membre de la capella de la Seu, l’ha interpretada a la parròquia del Terreno, entre d’altres, però aquest serà el primer cop que ho farà a la Catedral de Mallorca. Durant l’assaig principal, Esther explica que el seu objectiu principal és transmetre el significat del cant al públic, “poder interpretar-la bé, no només musicalment, sinó també el que diu la lletra i que a la gent li arribi, perquè és un text apoteòsic”.

La missa de Matines a la Seu arrancarà a les 23 h de la nit de Nadal. La celebració serà presidida pel bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, i Joan Aguiló, de l’Escolania dels Vermells, pronunciarà el sermó de la Calenda.

La Seu serà també l’escenari de la primera trobada del Cant de la Sibil·la a les Catedrals de la Mediterrània. Amb presència de les sibil·les de la Seu, l’Alguer i dels llocs on s’ha reintroduït: Barcelona i València. Dia 2 de gener, hi haurà una taula rodona, i dia 3, una petita celebració en què es podran escoltar les quatre interpretacions del Cant.

21/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris