Ha mort Paquita Tomàs
Durant els primers anys d'IB3, va conduir el programa 'Sa bona cuina de Paquita Tomàs'

La campanya d'enguany als Closos de Can Gaià en deixa la segona naveta al descobert
Encapçalats per una direcció tècnica, un grup d’estudiants i voluntaris desafia la calor per treure a la llum les estructures que conformen els Closos de Can Gaià, un poblat de navetes situat a Portocolom que pertany a l’edat del bronze. Unes tasques que fa tots els mesos de juliol i agost de manera ininterrompuda des de fa 27 anys.
Tot i que originàriament es creu que era més gros, s’hi han pogut documentar cinc navetes, estructures de pedra que servien d’habitatge per a grups familiars de fins a una dotzena de persones. Les troballes permeten reconstruir el dia a dia d’aquests antics pobladors. S’hi han trobat ossos d’animal que indiquen el tipus d’alimentació (menjaven cabra, ovella, vaca…), però també els feien servir com a material per elaborar eines com punxons i botons.
Javier Ribas, codirector d’excavacions dels Closos de Can Gaià, reivindica l’assoliment de la figura de Parc Arqueològic: “Això ens permetria fer un bot de qualitat pel que fa a la difusió i divulgació d’aquest jaciment”. El projecte preveu la creació d’un centre de visitants a Portocolom i la reconstrucció d’una naveta al costat del jaciment.
Durant els primers anys d'IB3, va conduir el programa 'Sa bona cuina de Paquita Tomàs'