X

Protocols exhaustius en cas d’emergència a bord d’un vol

Vol de la companyia Air Europa de Roma a Madrid. L'avió s'enlaira sense problemes, però després d'una estona, situació d'emergència a la cabina dels passatgers. Es demana si hi ha algun metge a bord i es treballa per garantir la seguretat del passatger i intentar salvar-li la vida

04/06/2022

Redacció

Les companyies aèries han de seguir protocols exhaustius en cas d’una emergència sanitària a bord d’un vol. Hi preval la seguretat del passatger afectat, però no es pot obviar la resta del passatge. Infarts, atacs de pànic i qualque part, són algunes de les situacions que s’han trobat.

Vol de la companyia Air Europa de Roma a Madrid. L’avió s’enlaira sense problemes, però després d’una estona, situació d’emergència a la cabina dels passatgers.

S’activen els protocols, cal avisar els efectius d’emergències i assegurar l’aterratge. També es demana si hi ha algun metge a bord. Tot per garantir la seguretat del passatger i intentar salvar-li la vida.

Això és un simulacre i dins d’un simulador, però situacions d’emergència se’n troben de tant en tant.

Al Centre de Control de Vols es té coneixement de tot el que succeeix.

És inevitable que per salvar una vida hi hagi retards i pèrdua de connexions aèries per a la resta de passatgers. Les aerolínies es fan càrrec dels trànsfers i recol·locacions.

04/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris