Exhibició i victòria de l’Hestia Menorca a Tarragona

L'equip d'Oriol Pagès, una màquina de precisió bonibé perfecte (49-83); Corbacho, Guebert i Dijkstra, màxims anotadors amb 16 punts

18/10/2020

L’Hestia Menorca va ser una màquina de fer bàsquet gairebé perfecte. Victòria incontestable dels menorquins a Tarragona, que els consolida al lideratge després de dues jornades (49-83).

Descomunal exhibició de l’Hestia Menorca a la pista del Serrallo. El Tarragona va ser una jugueta en mans d’un equip insuperable en defensa i amb la precisió d’un rellotge suís en atac. La bateria exterior va esmicolar la resistència local; entre Moreno, Corbacho i Guebert van firmar 11 triples sobre 15 intents. Si al primer quart l’Hestia doblava els homes de Berni Álvarez, 14-28, al descans el partit s’havia acabat 28-49.

L’ambició menorquina no va tenir límit i a la segona part l’equip va seguir sòlid i sense baixar el rendiment. La superioritat insular va ser manifesta en tots els apartats del joc, 114 crèdits de valoració, per 45 del rival, fins a incrementar l’avantatge als 34 punts finals.

Corbacho, Guebert i Dijkstra, els tres amb 16 punts, van ser els màxims anotadors d’un partit que va ser tota una declaració d’intencions.