X

Èxit absolut en la preestrena de la nova sèrie d’IB3 ‘Mòpies’ al Teatre Principal d’Inca

La sala es va omplir amb prop de 400 espectadors que van gaudir de les històries que conten els protagonistes d'aquesta nova ficció d'IB3, TV3 i À Punt 

16/09/2022

Èxit absolut en la preestrena de la nova sèrie d’IB3 ‘Mòpies’ al Teatre Principal d’Inca

IB3 Televisió estrenarà la sèrie ‘Mòpies’ el diumenge 25 de setembre, però ahir vespre se’n va fer la preestrena al Teatre Principal d’Inca amb l’assistència de prop de 400 espectadors.

La sèrie de gènere fantàstic està coproduïda per IB3 amb TV3, À Punt i Espaitemps. La ficció està ambientada en un campament de joves en el Santuari de Lluc, on ocorre un fet misteriós.

Ambientada en aquest espai màgic, consta de quatre episodis. És una aposta amb un repartiment encapçalat per la catalana Valèria Sorolla, juntament amb la mallorquina Alba Brunet, que estaran acompanyades per actors balears, catalans i valencians, com Santi Pons, Isabel Requena i Anna Berenguer.

La sèrie, dirigida per Lluís Prieto, transcorre al Santuari de Lluc, a la serra de Tramuntana, i conta la història de Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d’estiu. Allà, Pere es retroba amb Gori i integra Hilda al grup d’amics, els ‘Espiadimonis’. Els espectadors, de ben segur que reconeixeran moltes de les localitzacions, que cobren una nova dimensió.

Joan Carles Martorell, director d’IB3 televisió, explicava ahir vespre també que Mòpies està pensat per als joves de la casa.

16/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris