mallorca

Èxit de públic a la Nit de l’Art de Palma

Una vintena d'espais van obrir les portes per gaudir de l'art contemporani

%C3%88xit+de+p%C3%BAblic+a+la+Nit+de+l%27Art+de+Palma

La Nit de l’Art de Palma va tornar a ser un èxit, gràcies a l’assistència massiva de públic. Una vintena d’espais expositius van participar al programa oficial d’enguany. L’organització va aprofitar per reivindicar que l’art contemporani sigui part activa de la promoció turística de Mallorca.

Un dels punts més visitats va ser el Casal Solleric, on l’artista Bel Fullana representava un club nocturn d’una manera disfuncional. La Galeria Pelaires va optar per mostrar obres d’artistes amb reconeixement internacional.

Més enllà dels espais oficials, també hi hagué propostes més visuals a la plaça Major. Qualsevol racó va ser útil perquè els artistes aprofitassin per intercanviar tècniques i opinions. D’aquesta manera, la Nit de l’Art a Palma va acomplir 23 anys, i una vegada més, tothom va coincidir que se n’han complit les expectatives.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Els directors d’infantil i primària es queixen de la falta de personal de suport

Es el cas de Joan Ramis, un infant de Llubí amb una malaltia rara i que ara no pot anar...

IV edició de la Fira del Vi a Inca

Una fira consolidada que dona el sus a les fires prèvies al Dijous Bo

Manacor ha dissenyat un sistema d’alertes primerenques d’inundacions

Es un programa informàtic basat en el radar de pluges de l'AEMET i que emet avisos si es superen els llindars de precipitació màxima fixats pels serveis d'emergències