X

Expulsats vuit turistes d’un hotel de s’Arenal per mal comportament

La Policia Local de Palma va efectuar divendres el desallotjament d'aquests vuit turistes, a petició de la direcció de l'establiment

05/09/2022

Expulsats vuit turistes d’un hotel de s’Arenal per mal comportament

Moment en què la Policia va desallotjar els turistes de l'hotel.

La Policia Local de Palma ha desallotjat vuit turistes d’un hotel de s’Arenal per mal comportament, a petició de la direcció de l’establiment.

L’incident va tenir lloc divendres passat i és una de les actuacions destacades del cos municipal aquest cap de setmana, en el qual, paral·lelament, també es va intervenir en una botiga de la plaça de Madrid per vendre alcohol fora de l’horari permès.

El dissabte es va dur a terme en una discoteca de Platja de Palma un operatiu conjunt amb la Policia Nacional i la Direcció General de Treball i Salut Laboral. En aquest operatiu es va inspeccionar la discoteca i es va estendre una acta per múltiples infraccions: per manca d’assegurança, no exhibir llicència ni documentació tècnica, tenir els extintors caducats, utilitzar pipes d’aigua, no tenir el mesurador de CO₂, no tenir indicada la sortida d’emergència i falta d’informació de l’existència de càmeres de vigilància.

A més, la Policia va localitzar una persona que tenia una ordre d’allunyament d’una altra; per part seva, els inspectors de treball van detectar un tiqueter que hi feia feina sense contracte laboral.

També el dissabte, agents del servei de reforç d’estiu van realitzar un control de la venda ambulant en les zones de Dalt Murada, plaça Major, passeig del Born i platja de Can Pere Antoni. S’hi van intervenir uns 400 objectes entre bosses, carteres, capells i ulleres, entre altres.

El diumenge, la Policia va controlar els talls de trànsit per la VII Triatló Port de Palma 2022, i també va reforçar la seguretat en les festes de Canamunt i Canavall.

Quant als controls de trànsit, més de 50 vehicles han estat verificats aquest cap de setmana i s’han denunciat 28 infraccions. A més, sis proves d’alcoholèmia van donar positiu, una d’elles penal; i s’han immobilitzat vuit vehicles.

A Santa Catalina, s’han denunciat 41 infraccions de trànsit, vuit de la Llei de seguretat ciutadana –una d’elles per consumir cocaïna en la via pública–, sis per fer botellada, tres per incivisme en espais públics, dos per embrutar la via pública i dues per venda ambulant. A més, un vehicle ha estat immobilitzat per circular sense matrícula.

05/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris