X

Armengol: “Podrem reactivar l’economia quan tenguem seguretat sanitària”

La presidenta Francina Armengol ha contestat així a les preguntes de PP i VOX sobre la recuperació econòmica

28/04/2020

Armengol: “Podrem reactivar l’economia quan tenguem seguretat sanitària”

A preguntes del Partit Popular, Ciutadans i Vox, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha destacat avui al Parlament que per reactivar l’economia a les Balears primer s’ha de garantir la seguretat sanitària, i que és necessari el diàleg i consens amb tots els agents socials.

El portaveu del grup parlamentari popular, Biel Company, ha demanat a Armengol que presenti mesures concretes i les executi el més aviat possible. Company ha assegurat que volen debatre mesures efectives per a la gent i ha criticat que “el govern va arribar tard a la crisi sanitària i que ara no ha d’arribar tard a aquesta crisi econòmica, que és gravíssima”.

Per la seva banda el portaveu de Vox al Parlament, Jorge Campos, ha resaltat que “ens enfrontam a una caiguda d’entre el 30 i el 40% del PIB per que el principal motor econòmic de les Illes pateix una crisi sense precedents”. Campos ha qualificat de negligent la gestió de la crisi sanitària i ha instat el Govern a “centrar-se ja en reactivar l’activitat turística” a les Balears. La presidenta ha convidat els partits polítics a sumar-se al pacte per a la reconstrucció.

28/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris