X

Fabià Sintes i les arts marcials mixtes enganxen a la primera edició de “Llesques i sobrassades”

Un milenar d'aficionats assisteixen als primers combats internacionals amb lluitadors professionals a Menorca; el campió del món de kickboxing, Frank Muñoz, valora positivament la iniciativa

17/03/2024

Fabià Sintes i les arts marcials mixtes enganxen a la primera edició de “Llesques i sobrassades”

Un milenar de persones, entre aficionats i curiosos, han assistit a la primera edició de “Llesques i sobrassades”, un esdeveniment que ha promocionat les arts marcials mixtes i ha permès assistir, per primera vegada a l’illa a combats professionals de caire internacional. El kick-boxing i el grappling han fet de teloners… i el públic ha descobert també nous practicants amateurs de les MMA. El campión del món de kick-boxing, el ciutadellenc Frank Muñoz, ha valorat positivament la iniciativa.

Els combats entre lluitadors professionals han estat l’esca d’aquesta cita inèdita a Menorca. El més esperat, entre el local Fabià Sintes i l’italià Carlo d’Ambrosio. El poltre menorquí ha resolt el combat per la via ràpida, en només vint segons ha noquejat el seu adversari… i el poliesportiu s’ha ensorrat. Sintes ha confirmat que, de llesques i sobrassades n’hi haurà més, n’hi haurà per donar i per vendre.

17/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris