societat

Fase 1: Els locals de jocs infantils poden obrir?

Més de 30 parcs infantils de Mallorca i també de la península han creat l'Associació de Parcs Infantils, per sumar esforços

mundopirata.org


A les portes d’entrar a la fase 1 de desescalada alguns sectors encara no tenen clar si els hi correspon obrir o amb quines mesures ho poden fer. És el cas de locals de jocs infantils, registrats com a sector de “cafeteria i parcs infantils”.

No saben com els afecta la desescalada, ja que diuen ningú els dóna informació i no tenen clar, ara per ara, com ni quan poden obrir els seus locals.

Per això, Mercedes Marín, propietària de Mundo Pirata i Mundo Fútbol de Palma, fa una crida al Govern. “Per poder obrir hem de mantenir la distància de seguretat entre els nins, però és impossible que juguin per separat. Els pares, és més fàcil. També tenim una part de cafeteria que en principi podem obrir separant les taules”.

Ara per ara la cafeteria podria oferir servei de repartiment i recollida al local, però clar, diu Mercedes és un lloc que tan sols aprofiten les famílies que porten els nins al parc.

Per resoldre la seva situació, més de 30 parcs infantils de Mallorca i també de la península han creat l’Associació de Parcs Infantils amb la que pretenen fer força per tal de ser escoltats.


Escolta el testimoni a l’informatiu d’Ib3 ràdio

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Obriran un expedient al jove contagiat que va viatjar a Eivissa per un presumpte delicte contra la salut pública

Ha estat donat d'alta aquest diumenge, després de donar negatiu a la darrera prova

“A l’estiu venc capells i ulleres de sol per l’Arenal, i a l’hivern estudii”

Ibrahima és el nom fictici d'un venedor ambulant de 23 anys, que en fa dos que viu a Mallorca. A...