X

Torna el Cosso de Felanitx

Finalitzat el pregó, en veu de l'artista felanitxer Albert Iglesias i reivindicatiu com és habitual, ha continuat la festa amb la penya del Cosso

28/08/2022

Torna el Cosso de Felanitx

Saludant amb un ‘Bon dia, Nova Santanyi’, Albert Iglesias aixecava amb el pregó, tan reivindicatiu com és habitual, les primeres rialles a la plaça de s’Arraval, plena a vessar i amb els xeremiers tocant a totes. Després de dos anys d’absència, la bauxa de la penya del Cosso ha tornat amb més força als carrers felanitxers.

Per l’escenari hi eren Lady Dy, Sabrina, Nietzche, i sobretot, Isidoro, un personatge mític que ha representat la cantant Maria Hein.

Amb la traca, i la música punxada per Albert Iglesias, es donava el sus al gran dia de Felanitx. L’Ofici al Convent de Sant Agustí i el Ball dels Cavallets i Gegants han fet tornar la celebració oficial de tota la vida; en acabar, ha tocat una altra tradició extraoficial, però obligada: que les autoritats passin per davall del pal·li de la penya El Cosso.

El batle Jaume Monserrat hi hauria quedat de tan bé que s’ho ha passat. La presidenta del Consell de Mallorca Catalina Cladera i la consellera Rosario Sánchez no tant, però almanco hi han passat. La festa continuarà fins al vespre.

28/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris