mallorca

Felanitx estudia el cost que té restaurar l’abocador localitzat per Greenpeace


L’Ajuntament de Felanitx ha encarregat un estudi per determinar què costaria restaurar l’abocador d’envasos situat devora la gravera de Ca n’Alou. També en vol saber el preu si és decidís per una mineralització.

Són les dues opcions amb les quals fa feina el consistori felanitxer i que ha proposat a la conselleria de Medi Ambient, en una trobada via telemàtica. Una d’elles és restaurar la zona, que consisteix en deixar els envasos, tirar terra  a la zona i plantar-hi després arbres. L’altra és eliminar tots els residus i dur-los a incinerar. El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, assegura que netejar la zona serà una actuació molt cara. Apunta, però, que la conselleria s’ha mostrat predisposada a ajudar en les despeses.

De moment, el consistori i la conselleria fan feina de manera conjunta per localitzar el responsable i el propietari de l’abocador amb milers d’envasos situat devora la gravera de Ca n’Alou, a Felanitx.

Segons les primeres investigacions, la deixallaria té 40 anys. El director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, reconeix que serà molt complicat trobar els responsables de l’abocador.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Salut intervé la Llar d’ancians de Calvià després de detectar-se un brot de 20 casos de covid

El brot afecta a 18 dels 56 residents i a 2 dels 78 treballadors. Hi ha 12 residents hospitalitzats perquè...

Els interins d’Educació segueixen tramitant l’adjudicació de les places pel curs 2021-22

Els sindicats de l'ensenyament públic atenen l'allau de consultes

Cort destina 300.000 euros a millorar les instal·lacions de 27 escoles

Les obres es fan durant l'estiu i contemplen la plantació de més de 50 arbres per millorar les zones d'ombra de 12 col·legis