Fer Niño debuta, marca i el Mallorca guanya

Victòria dels vermells per 0-1 contra l'Alabès dins Mendizorroza gràcies a un gol que ha marcat el jove davanter rribat al club aquesta mateixa setmana

21/08/2021

8

El Mallorca ha aconseguit a Vitòria contra l’Alabès la primera victòria de la temporada. Ha estat a la segona jornada de lliga i gràcies al gol de Fer Niño al minut 66 de partit. Victòria per 0-1 en un partit que ha desequilibrat el nou davanter de l’equip, arribat aquesta mateixa setmana cedit pel Vila-real. Niño ha entrat al segon temps i amb ell tot ha canviat. Primer ha forçat l’expulsió de Duarte, jugador de l’Alabès, i poc després, quan nomes feia 12 minuts que havia entrat al terreny de joc, ha marcat el gol de la victòria. Ha aprofitat bé una excel·lent passada llarga de Salva Sevilla per quedar-se sol davant el porter i fer-li un capell per enviar la pilota al fons de la porteria.

Primera victòria del Mallorca aquesta temporada, primera fora de casa. L’equiop suma 4 punts després d’haver empatat la primera jornada a casa contra el Betis.