X

Fernández-Cid continuarà com a cap de l’UCI del Mateu Orfila

Ha acceptat continuar al càrrec i aplicar el model assistencial proposat per la direcció i sota la supervisió de la gerència

18/11/2020

Fernández-Cid continuarà com a cap de l’UCI del Mateu Orfila

Segons ha comunicat l’Àrea de salut de Menorca, l’encara cap de la Unitat de Cures Intesives, el doctor Ramón Fernández Cid ha acceptat continuar al càrrec i aplicar el model assistencial proposat per la direcció i sota la supervisió de la gerència.

Tot i l’acord, el personal de L’UCI manté la petició de dimissió de la directora metge, Tamara Contreras. Així ho expressen en un comunicat en què asseguren que ella és la causant de desestructurar el servei. També acusen el gerent de manipular i tergiversar els motius del cessament de Fernández-Cid i no entenen per què no els ha volgut rebre en cap moment. La crisi ha provocat la dimissió de la supervisora d’infermeria i del doctor Julián, un fet que agreuja encara més el seu malestar provocat per unes les jornades laborals excessives que, des de fa temps, els treballadors denuncien. També reclamen una reunió amb la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora.

18/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris