X

Ferreries acull futbol d’alta escola internacional en record de Lluís Pons i contra la leucèmia

Barça, City, PSG, Ferreries i una selecció insular, cartell de luxe; l'organització preveu una assistència de dues mil persones per sessió

02/09/2022

Redacció

Dissabte ben especial al camp de Sant Bartomeu, a Ferreries, amb la celebració del primer torneig aleví en record de Lluís Pons Bosch, el jove futbolista que ens va deixar fa poc més d’un any a causa de la leucèmia miloide crònica atípica (LMCa), un tipus molt poc freqüent de leucèmia.

El Barça, el Manchester City, el PSG, el Ferreries i una selecció menorquina són el cartell d’aquesta edició, que podreu seguir íntegrament pel web d’IB3 a partir de les nou i mitja del matí i les cinc i mitja del capvespre.

L’organització preveu l’assistència de dues mil persones a cada sessió, de matí i capvespre. El propòsit d’aquesta iniciativa és molt clar, recaptar fons per a un projecte d’investigació pioner de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreres i per a l’Associació Sonrisa Médica, en l’acompanyament de pacients als hospitals de les Illes Balears.

02/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris