X

Ferreries interposa una demanda civil per aconseguir el pas públic pel tram de Binimoti

Els propietaris de la zona reivindiquen el camí com a privat

02/03/2021

Ferreries interposa una demanda civil per aconseguir el pas públic pel tram de Binimoti

Ferreries fa una passa més en la seva batalla per aconseguir la titularitat pública del Camí d’en Kane al seu tram per Binimoti, un camí rural inaccessible des de fa 25 anys i que manté l’Ajuntament enfrontat amb els propietaris de la zona, que el reivindiquen com a privat. L’Ajuntament ha interposat ara una demanda civil als tribunals per establir el pas lliure pel sender.

El tram del Camí d’en Kane que passa per Binimoti, al nord de Ferreries, té un recorregut d’un quilòmetre tres-cents, que continua sent inaccessible per als excursionistes. Després d’una allau de demandes de la propietat contra els usuaris, ara és l’Ajuntament de Ferreries qui recorre als tribunals. Ha interposat una demanda civil davant del jutjat de primera instància de Ciutadella per aconseguir el pas lliure per aquest tram.

La demanda detalla com al cadastre municipal hi ha documentació que avala la tesi de l’Ajuntament. Amb tot, el pas està barrat des de fa almenys 25 anys.

El tram de Binimoti ja s’ha inclòs en el catàleg de camins públics de Ferreries, que s’està tramitat. En paral·lel, l’Ajuntament negocia drets de pas als trams, també tancats, de Terra Roja i Santa Rita.

02/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris