Festa grossa a Son Moix per celebrar el primer triomf del Palma Futsal a la Champions

Moslem, amb una gran exhibició, va ser el millor jugador del partit

30/11/2023

25

La Lliga de Campions tornava a Son Moix i l’afició tenia ganes de festa. L’inici de l’Illes Balears Palma Futsal, però, no va ser l’esperat. L’Olmissum sorprèn amb dos gols consecutius. Al minut 10 marca Kustura i a l’11 Sekulic. I a la graderia, el lesionat Tayebi només pot aportar autògrafs. Tot i els cops, Antonio Vadillo vivia un déjà-vu i ja sabia que la cosa acabaria bé.

La remuntada comença al minut 12. La pissarra del Palma funciona i Rivillos posa el 2 a 1 i encén l’ànim de la banqueta. Assistir al partit ja paga la pena només per veure l’exhibició de Moslem. L’iranià empata al 21 i es posa l’equip a l’esquena. El Palma en vol més, i dos minuts després Gordillo, amb un golàs, capgira el marcador. Al 29 torna el xou de Moslem. Màgia potàgia, per aquí, per allà… i obra d’art per fer el quart dels mallorquins. Festa grossa a Son Moix.

Al 31 Bukovec retalla distàncies per a l’Olmissum. Però el Palma no volia més ensurts i Gordillo sentencia amb el 5 a 3 definitiu. Música de violí per sumar els tres primers punts a la ronda elit. Pròxim repte per als de Vadillo: el Lubawa. El Palau Son Moix vol continuar fent festa.