Festa i golejada de la UD Eivissa contra el Recreativo

La UD Eivissa supera per 5 a 2 el degà, és segona a la taula i continua invicte

15/10/2023

18

Dimecres passat, Can Misses va veure caure el Múrcia, i només quatre dies després, una UD imparable s’ha cobrat una altra víctima exprimera, el Recre. Ben aviat, al minut 2, Eugeni Valderrama ha marcat el camí amb un gran gol des de la frontal de l’àrea. També un golàs s’ha tret del capell Luis Alcalde per igualar el marcador al minut 11. No deixaven de passar coses i Obolskyi ha tornat a avançar els blaus només 3 minuts després. I encara al minut 25, un altre gran gol d’Eugeni, ara amb l’esquerra.  El migcampista tarragoní era protagonista absolut i ho ha estat també en la part negativa. Vermella per dues grogues en dos minuts. Però els andalusos també n’han quedat amb deu abans del descans, amb una altra segona groga ben rigorosa. A la represa, l’errada d’Olaortua permet a De la Rosa reduir distàncies. Ja amb el Recre amb 9 per una altra vermella, el central basc s’ha redimit amb el 4 a 2. Suli ha tancat la festa amb la maneta que podia haver estat un set si Abde hagués marcat de penal. La UD creix i fa por.