Festival de gols de la UD Eivissa al debut de Paco Jémez a Can Misses

Victòria per 6-2 davant l'Alcorcón. Dos de dos dels blaucel amb Paco Jémez a la banqueta

08/01/2022

6

Amb l’arribada de Paco Jémez a la UD Eivissa hom podria tenir dubtes sobre els resultats però no sobre el tipus de partits que es trobaria. Amb Paco, els partits són un intercanvi continuu de cops, partits a tomba oberta. Avui s’han vist 8 gols i no ha estat el dia més efectiu de cap de les dues davanteres. El marcador ja es podria haver estrenat en diferents ocasions abans del quart d’hora, el moment en què la UD ha fet el primer. Un d’aquests gols amb incertessa. Cristian Herrera guanya l’esquena a la defensa alfarera i li regala el gol a Sergio Castel que només ha d’empènyer la pilota. El col·legiat anul·la la diana, el VAR s’ho pensa i dona el gol. El primer d’un partit que tot i la golejada final no ha estat fàcil. A partir d’aquí, l’Alcorcón s’aixeca i fa dos gols amb accent mallorquí. Xisco Jiménez, que només sumava una diana a la lliga, fa dos gols per remuntar el partit i donar esperances els visitants. La ferida podria haver estat més grossa però la fusta ha impedit el tercer gol després d’una rematada de Juanma.

La jugada clau del partit ha arribat a les acaballes de la primera meitat, Cifu ha fet el gol de l’empat en un moment psicològic segons el mantra futbolístic. Psicològic o no, el cert és que la segona part ha estat un allau d’ocasions i gols dels locals. Un festival golejador per la UD Eivissa que deixa, de moment, la zona descens a dos dígits de distància i el play-off a un partit, també de manera transitòria. Als deu minuts de la represa, el partit ja estava liquidat. Cristian Herrera ha fet el 3-2 al minut 52 i Juan Ibiza, quatre minuts més tard, el quart. Massa feina per un equip que fa olor a Primera Federació davant un rival que absorbeix, entre victòria i victòria, la nova filosofia futbolística de Jémez.

La cistella s’ha omplit fins a la mitja dotzena de gols. Bogusz supera Dani Jiménez aprofitant el rebuig d’una rematada del mateix jugador polonès. I la cirereta final ha estat per a Sergio Castel que amb una bona rematada de cap converteix en assistència una passada de Davo.

Debut immillorable de Paco Jémez a Can Misses, sis gols en un partit i sis punts en dos. El descens deixa de ser una obsessió i ara dues setmanes per continuar agafant conceptes abans de visitar L Rosaleda dia 22 de gener.