Festival del Palma Futsal a la pista d’ElPozo Múrcia

El conjunt de Vadillo s'ha imposat per 1-4 amb gols de Lolo, que n'ha fet dos, Raúl Campos i Allan

05/09/2020

Fabio s’ha reivindicat en el seu primer partit com a jugador del Palma Futsal. El madrileny ha debutat amb el conjunt palmesà ja des de l’inici. Carlos Barrón ha ha estat contacte estret amb un positiu per Covid-19 i ha quedat a Palma per precaució. Fabio ha fet aquestes bones intervencions, però no ha pogut atutar aquesta canonada de Pachecho al minut 7 de partit. I al minut 17 ha arribat l’empat per als de Vadillo gràcies a una gran jugada. Mati Rosa la deixa d’esperó per a Nunes, que la posa perquè Lolo remati a plaer.
El segon temps ha començat també amb una bona intervenció de Fabio, però el Palma ha estat més intens en aquest període. Raúl Campos ha avançat els malloruqins amb un gran gol. deixa enrere el seu marcador i supera Juanjo amb un xut des d’enfora. Allan, que reapareixia després d’una lesió greu al genoll, ha marcat l’un a 3 amb un xut imparable. Fabio ha confirmat el seu bon debut aturant aquest llençament de Paradynski des dels 10 metres i Lolo s’ha sumat a la festa marcant l’un a 4 a porta buida.