Fi de festa a Son Moix per celebrar la classificació del Palma Futsal per la ‘Final Four’

Els d'Antonio Vadillo s'acomiaden de la Ronda Elit derrotant al Novo Vrijeme per 2-1

27/11/2022

12

Festa grossa a Son Moix. El Mallorca Palma Futsal es va acomiadar de la Ronda Elit de la Lliga de Campions amb ple de victòries. El darrer triomf el va aconseguir anit contra el Novo Vrijeme croat (2-1). Amb la classificació ja a la butxaca, el Palau d’Esports va acomiadar una setmana màgica amb una nit de celebració. Una festa iniciada pel saxofonista Manu Díaz i contagiada a la graderia.

Els homes d’Antonio Vadillo també posaren de la seva part, tot i no jugar-se res a efectes classificatoris. Un ambiciós Mallorca Palma Futsal ni classificat va aixecar el peu de l’accelerador. Tot i trobar-se amb un gol en contra de Rafinha a tres minuts del descans, la reacció va ser immediata. El jove Carlos del planter va establir l’empat al mateix minut. A la represa, Dani Saldise confirmaria la tercera victòria al cap de tres minuts.

Un resultat intranscendent, però que permet als d’Antonio Vadillo arribar a la Final Four sense perdre cap partit en la seva estrena de la Champions. Una fita espectacular que s’havia de celebrar. I al final del partit, cap jugador va guardar-se res. Ara, només queda un darrer esglaó per continuar fent història: Anderlecht, Benfica i Sporting lluitaran amb el Mallorca Palma Futsal per aixecar el títol europeu.