media

Acaba el termini per adaptar les antenes col·lectives de la TDT

Marxa enrere per l'arribada del 5G a Balears

Acaba+el+termini+per+adaptar+les+antenes+col%C2%B7lectives+de+la+TDT

Aquest dilluns 10 de febrer és l’últim dia perquè els ciutadans de les Illes adaptin les antenes col·lectives de TDT, un canvi per permetre el desplegament de la futura xarxa de telecomunicacions 5G. A partir d’aquest dimarts, alguns canals estatals i autonòmics deixaran d’emetre a través de les antigues freqüències.

Una vegada que els administradors de finques i presidents de comunitats de propietaris s’hagin adaptat al canvi de freqüències, els ciutadans hauran de resintonitzar el televisor a través del seu comandament a distància.

En cas que aquests ajustos no s’hagin fet, les cases i edificis afectats podrien deixar de veure alguns canals, que es recuperarien quan es duguin a terme aquests ajustos. Fins al passat 8 de gener, només el 23% dels quasi 25.000 edificis afectats a Balears havien realitzat l’adaptació de l’antena col·lectiva.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

22,7 milions d’oients escolten la ràdio cada dia a Espanya

Cada 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Web especial: 24 hores a IB3 Ràdio

Cada 13 de febrer es celebra el Dia Mundial de la Ràdio i IB3 Ràdio vol aprofitar l’ocasió per mostrar com és i com es fa la ràdio

La revista pollencina Punt Informatiu compleix 25 anys

La publicació compta amb més de 700 subscriptors i cada quinze dies venen més de dos mil exemplars a un poble de set mil habitants.

La repercussió internacional del cas de coronavirus detectat a Mallorca

'The Guardian' destaca en portada la notícia fent-se ressò de l'hotel d'esquí a França on es varen produir els contagis