societat

Fins a 37 infants saharians visiten l’oculista dins el progarma Vacances en Pau

Des de fa anys l'Institut Balear d'Oftalmologia col.labora amb l'Associació Amics del Poble Saharià amb l'objectiu de detectar, tractar i prevenir possibles patologies relacionades amb la vista generades per un clima extrem, la malnutrició i la manca d'higiene

Fins+a+37+infants+saharians+visiten+l%27oculista+dins+el+progarma+Vacances+en+Pau

Des de fa anys l’Institut Balear d’Oftalmologia col.labora amb l’Associació Amics del Poble Saharià amb l’objectiu de detectar, tractar i prevenir possibles patologies relacionades amb la vista generades per un clima extrem, la malnutrició i la manca d’higiene. Per a molts d’ells és la seva primera visita a un oculista.

Se’ls revisa l’agudesa visual, defectes de graduació, alineament dels ulls, possibles estrabismes.Patologies fàcils de solucionar si se’n facilita un bon tractament.

El clima del Sàhara, amb fortes rauxes de vent i una intensa llum solar, la malnutrició i la manca d’higiene són factors que afecten la salut visual d’aquests infants.

Cada estiu, des de fa anys, l’Institut Balear d’Oftalmologia col·labora amb l’Associació d’Amics del Poble Saharià i el programa Vacances en Pau. Fins a 37 infants han passat avui per consulta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

L’Aeroport de Menorca sorprèn els passatgers que arriben a l’illa amb un flash mob

És una de les sorpreses previstes, dirigides als menorquins, turistes i també treballadors, per commemorar el seu mig segle de vida

La Sareb posa a la venda els 24 pisos okupes del carrer de Degollador de Ciutadella

El conegut com a banc dolent ja ha demanat el desallotjament dels habitatges davant els jutjats

Caminada per la Memòria amb el record de Joana Vaño

La marxa han estat enguany especialment emotiva ja que és la primera vegada que la caminada té lloc després que...