X

Fira B! tanca la vuitena edició amb 380 acreditacions i totes les entrades exhaurides a la majoria d’espectacles

Everdeen i Forasters clausuraren l'aparador musical amb un concert a Ses Voltes

05/11/2023

Fira B! tanca la vuitena edició amb 380 acreditacions i totes les entrades exhaurides a la majoria d’espectacles

Bàrbara Rodríguez

Ses Voltes de Palma va acomiadar aquest dissabte vespre el programa musical de la vuitena edició de la Fira B!, un acaparador illenc per donar a conèixer els artistes emergents.

La música va ser present durant tot l’horabaixa i va acomiadar el dia amb l’indi rock de la banda alemanya Everdeen. L’aparador musical de Fira B! va tancar una vuitena edició amb més de 380 persones acreditades i, segons l’organització, totes les entrades exhaurides a la majoria d’espectacles. El programa d’aquesta edició ha comptat amb 50 concerts i una trentena de xerrades.

Un dels focus del vespre va ser el grup de rock felanitxer de Forasters, que va reverberar a Ses Voltes amb un estil que torna a les arrels del poble a través de les paraules. José Cerro, vocalista de Forasters, descriu la seva proposta com “un rock amb poemes i lletres amb un subdialecte felanitxer. La resta de pobles quasi no ens entenen per aquestes paraules arrelades de les padrines que intentam rescatar”.

El talent d’aquesta edició no ha defraudat els programadors ni tampoc el públic, que reclama més iniciatives com aquesta. Llorenç Perelló, director de l’Institut d’Estudis Baleàrics, destaca que “els programadors que han pogut veure el producte balear ha partit amb bones sensacions. Això és el que ens han comunicat”.

Fira B! tanca així tres dies destapant el talent del gremi musical de les Balears.

05/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris