X

Força, resistència i molta disciplina: les claus per superar les oposicions de bombers

La majoria no descarta presentar-se als exàmens de Catalunya, en què un 40% de les places són per a dones i hi ha data concreta per opositar

26/03/2023

Força, resistència i molta disciplina: les claus per superar les oposicions de bombers

Redacció

Aviat hi haurà oposicions per a bombers a Eivissa i Menorca. A final de mes i final d’any se’n preveuen les proves, però les dates exactes són encara una incògnita. Tot i això, els aspirants es preparen les proves físiques i les teòriques per aconseguir una plaça.

Força, resistència i molta disciplina. En aquesta acadèmia, cada dia entrenen i milloren les seves habilitats. Els exàmens per accedir al cos de bombers asseguren que són difícils. Mai en saben la data exacta, per tant, l’entrenament continu és fonamental. Aquí tenen devers 60 alumnes i el 70% aproven les oposicions. Són joves d’entre 19 i 35 anys. També una al·lota, que aspira a ser bombera i no descarta presentar-se als exàmens de Catalunya, en què un 40% de les places són per a dones.

Els requisits són exigents: aixecar pes, pujar a la corda, nedar, córrer… Res a veure amb les proves de fa 40 anys. Entre aquests joves, hi ha futurs bombers de les Balears i de Catalunya.

26/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris