Tanquen al bany un tram de Platja de Palma per un tall amb el fibló d’un “animal marí”
La zona roman amb bandera groga mentre cerquen l'animaló

Disposen de tècnics, arquitectes i personal coneixedor de les ciutats i com millorar-les. Se centren en les noves contruccions, però també les que fa anys que hi són
Rampes massa pronunciades, voreres estretes o en mal estat, entrades a finques amb esglaons… Són els entrebancs diaris amb els quals es topen les persones amb mobilitat reduïda. L’IMAS vol posar fi a això i ha creat un manual per una Mallorca accessible per a tothom.
Han estat formacions per facilitar les eines als consistoris per garantir l’accessibilitat universal. A través de l’oficina que ja hi ha a l’IMAS, l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, es donarà informació i tothom que ho vulgui s’hi podrà adreçar per notificar espais encara amb difícil accés.
La formació l’han fet professionals d’Aspaym, l’Associació de Persones amb Lesió Medul·lar i altres discapacitats físiques. Els seus coneixements i les barreres que s’han trobat en el dia a dia ajuden a millorar.
Les oficines per l’accessibilitat universal disposen de tècnics, arquitectes i personal coneixedor de les ciutats i com millorar-les. Les noves construccions, però també les que fa anys que hi són.
Palma tindrà també una oficina i amb el temps se’n vol crear una altra en l’àmbit autonòmic.
La zona roman amb bandera groga mentre cerquen l'animaló
L'alerta per desaparició ha estat desactivada
Travessava el pas de vianants amb la seva família quan un cotxe els ha envestit
Aquest dissabte, es vigilarà la zona per descartar rebrots de foc