Disposen de tècnics, arquitectes i personal coneixedor de les ciutats i com millorar-les. Se centren en les noves contruccions, però també les que fa anys que hi són
Rampes massa pronunciades, voreres estretes o en mal estat, entrades a finques amb esglaons… Són els entrebancs diaris amb els quals es topen les persones amb mobilitat reduïda. L’IMAS vol posar fi a això i ha creat un manual per una Mallorca accessible per a tothom.
Han estat formacions per facilitar les eines als consistoris per garantir l’accessibilitat universal. A través de l’oficina que ja hi ha a l’IMAS, l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, es donarà informació i tothom que ho vulgui s’hi podrà adreçar per notificar espais encara amb difícil accés.
La formació l’han fet professionals d’Aspaym, l’Associació de Persones amb Lesió Medul·lar i altres discapacitats físiques. Els seus coneixements i les barreres que s’han trobat en el dia a dia ajuden a millorar.
Les oficines per l’accessibilitat universal disposen de tècnics, arquitectes i personal coneixedor de les ciutats i com millorar-les. Les noves construccions, però també les que fa anys que hi són.
Palma tindrà també una oficina i amb el temps se’n vol crear una altra en l’àmbit autonòmic.
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut