Formentera i Penya debuten a la 2a Federació amb victòria

El CD Eivissa cau al derbi pitiús i l'Andratx perd al camp del Tarazona

05/09/2021

A la Segona Federació, el Formentera s’ha imposat al derbi pitiús contra el CD Eivissa per 2 a 1. Tots els gols han arribat a la primera part. Al minut 23, Ekiza treu una falta lateral i Mena s’avança a tota la defensa eivissenca per fer-ne el primer. L’empat arriba al minut 36. Toc d’esperó de Soler i rematada que no és neta, però si eficaç de Delgado per igualar el duel. Es vivien els millors minuts del CD Eivissa però al temps afegit de la primera part una triangulació perfecta entre Theo, Ekiza i Górriz ha canviat l’escenari. Simeone ha pogut empatar de cap a la segona part, però Óscar ha volat i el resultat no ha variat.

Avui migdia han debutat els altres dos equips balears de la Segona Federació. La Penya Esportiva ho ha fet amb victòria per la mínima davant l’Ejea. Al conjunt pitiús li ha bastat un gol de Chinchilla just abans del descans. El porter aragonès no atura el xut de Piera i l’extrem de la Penya no falla. Ja a la segona part, Robert Costa ha pogut sentenciar amb una rematada de cap, però el marcador no ha variat. Bon inici dels pitiüsos a la nova categoria.

La creu ha estat per a l’Andratx, que ha perdut 2 a 0 al camp del Tarazona. José Contreras no ha pogut dirigir els mallorquins des de la banqueta en el seu primer partit per un tràmit administratiu i ha seguit el partit des de la graderia. Amb 0-0 al marcador, ha vist com Miquel Llabrés ha pogut avançar el seu equip. El xut de l’andritxol l’ha desviat un defensa quan la pilota cercava la xarxa. Tot seguit, el Tarazona troba un forat a la defensa mallorquina i Ballardo marca l’un a zero per als aragonesos. Al minut 91, Guillem Palmer i Marcos de la Espada han gaudit d’una doble ocasió per empatar, però no l’han aprofitada i a la darrera acció del partit, els aragonesos han sentenciat amb un cop de cap de Christian Dieste. La pròxima cita de l’Andratx serà diumenge que ve a casa davant el Terol, un partit que podreu seguir en directe per IB3 Televisió.