Formentera es prepara per ser prova pilot amb 100 turistes estrangers

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha confirmat a IB3 Ràdio que també li han oferit ser territori de la prova pilot


La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha confirmat a IB3 Ràdio que també li han oferit ser territori de la prova pilot amb 100 turistes estrangers.

“Estam treballant en aquest programa pilot. En principi parlam de 100 visitants el 21 de juny. Queden tres setmanes i potser molts països ja hagin obert les seves fronteres. Veurem si realment es produeix perquè depèn de molts factors i no és fàcil.”, ha assegurat Ferrer.

Formentera inicia avui una nova passa en el procés de la desescalada, tot i que la mobilitat entre illes segueix restringida, un fet que des de la Pitiüsa Menor han reclamat per afavorir el turisme local. “Realment, quan parlam de reactivació econòmica, no té cap sentit si no es reactiva la mobilitat entre illes, especialment entre Eivissa i Formentera, que són la mateixa àrea de salut”, ha dit Ferrer.

Formentera ha despertat interès per les reserves en els darrers dies: “És una oportunitat per a tots els illencs de conèixer. Tenim un parell de quioscos que ja han obert i estam a l’espera de prendre decisions pel que fa a les hamaques i gandules”, ha afegit.

D’altra banda, a partir d’avui han augmentat a nou els de trajectes d’anada i tornada amb Eivissa. Ferrer ha explicat que aquesta decisió és deguda a l’obertura de negocis i feines de reforma dels establiments que es preparen per obrir. “Està havent-hi més moviment de persones i per tant hem d’evitar aglomeracions als vaixells, a més de garantir l’arribada de les mercaderies que necessiten aquests establiments”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Eivissa reclama un decret que permeti sancionar les festes en habitatges turístics

A la reunió d'alcaldes celebrada ahir es va acordar demanar la col·laboració ciutadana per facilitar les denúncies d'aquests esdeveniments

Menorca recupera un segle de documentació de totes les empreses que han fonamentat la seva indústria

Els primers documents oficials daten del 1919, moment històric molt marcat per la grip espanyola

La pandèmia provoca canvis en la selectivitat a Menorca

Els 445 alumnes inscrits estan convocats a la sala Multifuncional del Canal Salat de Ciutadella i al recinte firal de Maó