MALLORCA

Forta demanda en les cases de préstecs per aconseguir liquiditat

Les botigues de compravenda d'or, però, preveuen que l'allau de clients vindrà més endavant


La crisi econòmica per la Covid-19 ha portat a molta gent a empenyorar joies per aconseguir liquiditat. Les botigues de compravenda d’or, però, preveuen que l’allau de clients vindrà més endavant. Una situació que no es repetia des de la crisi del 2008.

On sí que han notat una forta demanda és a les cases de préstecs. Sobretot en la venda retornable, una manera per aconseguir doblers de forma immediata de productes de segona mà. Aquests productes, una vegada ha adquirit l’establiment, passen per una quarantena de 14 dies abans de ser exposats a la botiga.

Aconseguir liquiditat també a través dels jocs d’atzar. Les administracions de Loteria i Apostes de l’Estat no obriran fins que la majoria de comunitats autònomes siguin a la fase 1. De moment, els premis superiors a 2.000 euros ja es poden cobrar als bancs.

Per la seva banda, l’ONCE començarà a vendre cupons fins a la meitat de juny, quan finalitzi l’ERTO que afecta un 95% de la plantilla de l’entitat. Aleshores, es farà el sorteig extraordinari del dia del Pare, l’únic que s’ha posposat per l’estat d’alarma.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |