X

Forteza-Rey, Pepa Charro i el Palma Futsal, candidats per rebre la Medalla d’Or de Palma

La proposta serà traslladada al pròxim ple de l'Ajuntament

14/12/2023

Forteza-Rey, Pepa Charro i el Palma Futsal, candidats per rebre la Medalla d’Or de Palma

Josep Fortez-Rey en una imatge d'arxiu.

L’actriu Pepa Charro, el Club Palma Futsal i Josep Forteza-Rey, de Can Forteza, han estat proposats per rebre la Medalla d’Or de Palma. El Jurat d’Honors i Distincions de l’Ajuntament de Palma s’ha reunit aquest dijous al matí per elevar al ple la proposta de les persones i entitats que rebran la Medalla d’Or de la Ciutat:

Club Palma Futsal, per la seva trajectòria esportiva en el futbol sala, havent aconseguit, aquest 2023, la Copa d’Europa i la Copa Intercontinental.

Confraria Sant Pere de Palma, per la seva llarga tasca en la regulació marinera i pesquera a la ciutat.

Josep Forteza-Rey, per les seves iniciatives solidàries i per la rehabilitació d’un dels edificis més emblemàtics de Palma.

Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària de les Illes Balears, per la seva tasca al llarg d’aquests 25 anys favorable a la inserció social de les persones més vulnerables i per la promoció de l’economia solidària com un instrument que permet desenvolupar una societat més justa i sostenible, treballant per aquest objectiu des d’una òptica múltiple: l’econòmica, la social, l’ambiental i la cultural.

Comunitat dels Pares Agustins, pel seu compromís amb el patrimoni històric i artístic de la ciutat.

Mónica Calzetta Ruiz, per la seva trajectòria professional en el món dels escacs, havent-se proclamat recentment campiona de la categoria Màster 50.

María José Charro Galán, coneguda artísticament com a Pepa Charro o La Terremoto de Alcorcón, per la seva ampla trajectòria i per la seva vinculació amb la ciutat.

14/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris