X

La foto reveladora de Cerdà: esperant el Ico per, suposadament, cobrar un suborn

El fill de la Paca assegura que aquell dia, dins el cotxe, li va donar 36.000 euros en efectiu

06/08/2018

La foto reveladora de Cerdà: esperant el Ico per, suposadament, cobrar un suborn

Una de les principals proves que hi ha contra Antoni Cerdà, excap de la Policia Judical és la fotografia que el mostra assegut a les portes de l’hospital Son Llàtzer, on havia quedat amb el ICO, el fill de la Paca. Va ser l’octubre passat. La Policia li seguia els passos i l’investiguen per, presumptament, haver rebut suborns per part dels clans del narcotràfic. De fet, el ICO assegura que aquell dia, dins el cotxe de Cerdà, li va donar 36.000 euros en efectiu.

Sempre segons la declaració de el ICO, era la primera part d’un pagament molt més gran. L’excomissari li hauria demanat 150.000 euros per treure de la presó la Guapi, germana del Ico, que havia estat detinguda a finals de setembre passat amb 3 quilos i mig de cocaïna al damunt.

La Fiscalia creu que Cerdà estaria ajudant els clans de Son Banya. Els contactes telefònics amb membres del clan de la Paca són part també del sumari que té el jutge. S’aprecia la confiança que té Cerdà amb la família. L’informen de la mort d’un fill de la Paca, ell els mostra el condol i envia una abraçada a la matriarca.

Antoni Cerdà ha reconegut contactes amb el clan, però assegura que ho feia perquè col·laborava amb la Fiscalia en una altra causa que investiga un altre jutjat.

A la investigació contra Cerdà també hi ha Antonio Suárez, responsable de la lluita contra el narcotràfic. També creuen que va rebre suborns. Han investigat tot el seu patrimoni i els seus comptes, i han trobat que li va tocar la loteria el passat Nadal. El número estava premiat amb 125.000 euros. El tenien Suárez i la seva dona a mitges. Es va comprar a Santanderm però la Policia no ha pogut esclarir qui el va comprar i com va arribar a les mans de Suárez.

06/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT