França, Alemanya i Portugal tanquen la classificació per a vuitens

24/06/2021

França acaba la fase de grups com a primera després d’empatar a 2 contra Portugal, que acaba tercera. Cristiano Ronaldo avança els lusitans de penal al minut 30. També des dels onze metres, Benzemà empata l’enfrontament al descompte del primer temps. A la represa, de nou Benzemà aprofita una passada a l’espai per batre Rui Patricio. Una acció revisada pel VAR. I al minut 60, Ronaldo torna a igualar el duel des del punt de penal. Gol 109 de l’astre portuguès que iguala Ali Daei com a màxim golejador històric a l’àmbit de seleccions.
Alemanya passa com a segona de grup. Però ho va fer amb sofriment. Hongria s’avança al minut 11 amb un gol d’Adam Salai. Ja al segon temps Havertz empata l’enfrontament per als de Joaquin Low al 66, però després de treure del centre del camp Hongria es torna a posar per davant amb la diana de Schafer. I quan semblava que Alemanya quedaria eliminada, Goretzka, amb aquest xut al 84, bat Gulashi per fer el 2 a 2 i donar el pas a vuitens al conjunt bavarès.