X

Armengol assegura que el PSIB “està més que mai amb la comunitat educativa” després de l’acord PP i Vox

La secretària general del PSIB diu que aviat hi haurà un nou govern central presidit per Pedro Sánchez

04/11/2023

Armengol assegura que el PSIB “està més que mai amb la comunitat educativa” després de l’acord PP i Vox

En la intervenció inaugural, la secretària general del PSIB, Francina Armengol s’ha declarat en favor de la comunitat educativa de Balears, després de les queixes manifestades per l’anunci de la implantació de la lliure elecció de llengua a les etapes d’infantil i primària que ha fet el Govern. “A la llengua se la defensa i se l’estima des de l’Estatut i des del cor, i els socialistes sempre hi serem al costat, orgullosos”, ha afirmat la presidenta del Congrés.

Armengol ha demanat a regidors i regidores socialistes que continuïn “treballant al servei de la gent, com sempre hem fet”, en un moment “històric”, en el qual “aviat tindrem un nou govern de Pedro Sánchez a l’Estat”.

La dirigent socialista ha participat aquest matí en la consulta que el partit ha obert entre la militància per saber l’opinió sobre les negociacions obertes per obtenir suports diversos entre formacions polítiques per a la investidura de Sánchez. No ha avançat quan serà la data d’investidura de Pedro Sánchez però sí que ha assegurat que el pacte que es negocia és bo per a les Balears i inclourà la reducció de la jornada laboral a 37 hores i mitja i la condonació de deute de 1.000 milions d’euros, ha dit, agradi o no a l’actual executiu balear, ja que és una mesura positiva per a tots els ciutadans.

En aquest aspecte, Armengol ha recordat que “vàrem ser els socialistes en el Govern Antich, i després amb Catalina Cladera de consellera, que vàrem posar la condonació del deute de les comunitats autònomes dins de l’agenda estatal; i ara s’aconseguirà, i a Balears arribarà aquesta condonació hi estigui o no d’acord el Govern, perquè és una mesura que ajuda tots els ciutadans”.

04/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris