X

Freddie Mercury ressuscita en un tema inèdit de la banda Queen: ‘Face It Alone’

El tema va ser gravat fa 34 anys per al disc de 1989 "The Miracle", però no ha estat revelat fins ara, a poques setmanes que es publiqui una edició especial d'aquest àlbum

13/10/2022

Freddie Mercury ressuscita en un tema inèdit de la banda Queen: ‘Face It Alone’

El grup de música Queen ha revelat aquest dijous la cançó “Face It Alone”, cançó inèdita de 1988 que van gravar al costat del ja finat Freddie Mercury. El tema va ser gravat fa 34 anys per al disc de 1989 “The Miracle”, però no ha estat revelat fins avui, en la cadena BBC Radio 2.

La cançó, de quatre minuts de durada, comença amb un punteig de guitarra i té una tonalitat solemne i trista, captivada per la veu de Mercury, mort fa dos anys després del llançament de “The Miracle” i uns mesos després d'”Innuendo”, el darrer àlbum de la banda amb el cantant britànic en la seva formació.

“Ens trobem amb aquesta joia de Freddie. Gairebé ens havíem oblidat d’ella”, ha dit Roger Taylor, bateria de Queen. “És un meravellós descobriment. Una peça molt passional”, ha afegit.

“Face It Alone”, que és d’un dels sis temes inèdits que la banda ha preparat per a la pròxima reedició de “The Miracle”, va ser gravada a cavall entre Londres i Suïssa, quan Mercury ja estava malalt de VIH, com deixa caure en la cançó amb frases com: “Al final, has d’afrontar-ho tot sol”.

“Li vam donar diverses voltes i pensàvem que no podríem rescatar-ho”, ha comentat a la BBC Brian May, guitarrista de la banda. “Però al final, després d’insistir, el nostre equip d’enginyers de so ho ha aconseguit. Ha estat com ajuntar les peces d’un puzle i ha quedat una cosa molt bonica”.

“Face It Alone” ha sortit al mercat com a senzill aquest mateix dijous i ja pot escoltar-se en les principals plataformes musicals, mentre que la ‘box set’ de “The Miracle” es posarà a la venda el pròxim 18 de novembre i contindrà diferents demos, entrevistes i enregistraments inèdits de l’àlbum.

13/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT