Frenen el Mallorca

El conjunt mallorquinista perd 2-3 davant el Fuenlabrada i veu perillar el lideratge de la categoria

19/12/2020

Tot s’ha posat en contra avui per al Mallorca, que al minut 11 ja perdia per mor d’un gol de Rubén Pulido. El central del Fuenlabrada aprofita una errada de Reina per fer-ne el primer. El Mallorca es veia per davall al marcador per primera vegada des de la jornada 1. A partir d’aquí agafen protagonisme les decisions arbitrals. Aquí anul·la un gol a Abdon per unes suposades mans de Raíllo. Al minut 20, Cufré ha tornat a marcar i aquest sí que ha pujat al marcador. És el primer gol de l’argentí que onze minuts després seria expulsat. El col·legiat xiula falta i mostra la segona groga al lateral. I d’aquesta falta ha arribat l’u a dos. Xuta Ibán Salvador, la pilota toca en Amath i entra. I a la darrera jugada de la primera part, dues targetes consecutives, han acabat amb Antonio Raíllo al vestidor. Aquí ja es posava la cosa impossible per al Mallorca…

La segona part ha estat un exercici de supervivència per al Mallorca, que amb nou ha aconseguit empatar gràcies a un gol d’Abdón, que ha sumat avui el seu cinquè gol gràcies a un gran cop de cap. Però deu minuts més tard, una nova errada de Reina ha acabat amb el 2 a 3 definitiu gràcies a un xut de fora de l’àrea de Damián.

Tampoc això ha fet rendir-se al Mallorca que ha tengut dues clares ocasions per empatar. Antonio Sánchez ha tengut el 3 a 3 a les seves botes però el travesser ha escopit la pilota després del seu xut. I al minut 88 ha estat Abdon qui ha fregat l’empat i el seu doblet, però el xut l’ha sortit molt centrat. Exhibició d’orgull del Mallorca, però segona derrota després de disset jornades de lliga invicte. Demà, els de Luis García Plaza podrien perdre el lideratge.