X

Front comú del sector turístic balear i britànic per eliminar la quarentena a les Illes

Les patronals demanen que s'intensifiquin els esforços per comunicar la bona situació epidemiològia de les Illes

27/07/2020

Front comú del sector turístic balear i britànic per eliminar la quarentena a les Illes

Plou sobre mullat a les zones més dependents del turisme britànic de les Illes, com Palmanova i Magaluf, on des de diumenge estan registrant cancel·lacions que, segons l’associació hotelera, aniran en augment si no s’aconsegueix aviat que les Balerars quedin exemptes de la quarantena. Asseguren que la notícia ja ha alentit la planificació d’obertura dels hotels. A altres zones de Mallorca, com Cala d’Or, mantenen la planta oberta, però estan molt pendents de l’evolució de les cancel·lacions.

El sector hoteler, les patronals i els turoperadors demanen al Govern britànic que tengui en compte que les dades de la Covid-19 a les Illes són millors que al Regne Unit. Tant la Federació Hotelera com la CAEB demanen que el corredor aeri segur amb el Regne Unit sigui una realitat el més aviat possible. La PIMEM demana a les administracions que comuniquin “amb més intensitat” al govern britànic la bona situació epidemiològica de les illes.

Malgrat la quarantena, el turoperador TUI ha decidit continuar amb la seva programació de vols des del Regne Unit cap les Illes Balears i Canàries, donant facilitats als clients britànics que decideixin no viatjar ara. El director general de TUI, Fritz Joussen, ha tuitejat: “Esperam que el Govern britànic trobarà una solució diferenciada per a les destinacions espanyoles, especialment les Balears i les Canàries”.

L’altre gran operador turístic britànic, JET2, també manté els vols cap a les Illes i a la resta del territori espanyol, malgrat la quarantena.

27/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT