X

Fulgencio Coll: “Desconeixia l’altra cara d’El Charly. Com a president de la FAGIB era excel·lent”

També ha assegurat que Vox no va anar a cercar vots a Son Banya

22/03/2024

Fulgencio Coll: “Desconeixia l’altra cara d’El Charly. Com a president de la FAGIB era excel·lent”

El portaveu de Vox a l’Ajuntament de Palma, Fulgencio Coll, ha assegurat que desconeixia “l’altra cara” de Carlos Cortés ‘El Charly’, detingut en l’operació Escac i Mat, i ha expressat la seva “sorpresa” quan es va assabentar de l’operatiu.  “La seva vida, el seu comportament i la seva gent mai no va fer pensar que era del que ara se l’acusa; jo veia una cara excel·lent com a president de la FAGIB“, ha dit Coll aquest divendres en una roda de premsa convocada per a explicar les relacions de la seva formació amb la Federació d’Associacions Gitanes de les Balears (FAGIB), presidida per ‘El Charly’.

El portaveu ha iniciat la seva intervenció remuntant-se al 21 de maig de 2020, quan va començar la seva relació amb Carlos Cortés. “Volia parlar amb mi, ens asseiem i em va dir que havia complert 14 anys de presó i que volia canviar les coses”, ha recordat. Seguidament, ha continuat Coll, ‘El Charly’ li va expressar la intenció de “fer tot el possible per a defensar els drets del poble gitano”. Però Coll ha recalcat que “De cap manera, Vox ni jo vam anar a caçar vots del poble gitano”.

Si bé el portaveu de Vox a l’Ajuntament de Palma ha dit que, durant aquests anys, “hem estat al costat d’un senyor que ha defensat la integració de la dona, dels gitanos i l’educació”.

Notícies relacionades >

22/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris