X

Gairebé 300 persones ja han visitat la Cova de s’Aigua de Ciutadella els primers quatre dies

El grup municipal Ciutadans demana que s'ampliï el període de visites gratuïtes fins el 30 de juny

04/04/2021

Gairebé 300 persones ja han visitat la Cova de s’Aigua de Ciutadella els primers quatre dies

En els primers quatre dies de visites, 280 persones han tingut ja el privilegi de contemplar el llac subterrani que feia 10 anys que es preparava per obrir-lo al públic. De moment, les sensacions són totes positives. El que més ha sorprès són les dimensions de la cova.

Els grups són de set persones, la meitat de la capacitat de la cova per les restriccions sanitàries. I la visita dura tres quarts d’hora. Des del primer d’abril al 31 de maig hi passaran les 3.000 persones que van exhaurir les entrades gratuïtes en 5 hores.

La cova té 2.500 metres quadrats i més de 4.000 anys d’història. Des que es va urbanitzar la zona on es troba, servia d’abocador de deixalles. Els dos guies turístics expliquen també el costós procés d’adequació perquè fossin visitables.

La cova de s’Aigua és la primera de l’Estat d’explotació 100 per cent pública. El grup municipal de Ciutadans a Ciutadella demana que el període de visites gratuïtes d’extengui fins al 30 de juny a causa de l’elevada demanda dels residents.

04/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT