societat

Gairebé una multa al dia per comportaments incívics a Maó

La meitat són per abandonar trastos i residus al carrer, però també n'hi ha per orinar a la via pública o dur el ca sense fermar 

Gaireb%C3%A9+una+multa+al+dia+per+comportaments+inc%C3%ADvics+a+Ma%C3%B3

L’Ajuntament de Maó està fart del comportament d’alguns veïnats i ha començat a posar multes. De moment, 13, de les quals la meitat són per abandonar trastos i residus al carrer. També n’han posat per dur el ca sense fermar o fins i tot per orinar a la via pública.

L’Ajuntament ha posat en marxa diverses campanyes de conscienciació perquè els propietaris de cans els duguin amb corretja i en recullin les deposicions. Els han regalat bosses i també un pipí bòtil per fer net els orins. Una altra de les campanyes va consistir a fer saber quan costa cada element del mobiliari urbà, però res no sembla conscienciar alguns ciutadans. Per això l’Ajuntament pretén erradicar comportaments incívics i millorar la convivència veïnal.

Ja són 13 les denúncies que ha interposat la Policia Local de Maó durant les darreres setmanes. Dur el ca sense corretja es considera una infracció lleu, que pot derivar en sancions econòmiques d’entre 60 i 300 euros. En el cas d’embrutar els carrers de la ciutat, les multes van des dels 750 fins als 3.000, en el cas d’infraccions molt greus. Per exemple, orinar a la via pública es considera una infracció greu i es pot arribar a sancionar amb multes de fins a 1.500 €.

La Policia Local vigilarà aquesta classe d’actuacions i, en el cas que les detectin, interposaran la corresponent denúncia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Bussos del Club Nàutic Ciutadella inspeccionen el ‘Francisquita’, que naufragà fa set dècades a Punta Nati

Juntament amb el 'Malakoff' i el 'Santa Clara', un dels vaixells amb més història que romanen submergits en el litoral...

El Consell de Menorca manté la proposta d’amnistia per als hortals il·legals que superen els 90m2

L'Associació d'Hortals de Menorca demana que es paralitzin els més de mil expedients oberts a propietaris

Concentració a Palma contra la inhabilitació de Quim Torra

Una trentena de persones han mostrat el seu rebuig

Comencen les tasques d’excavació a la finca de Salma, al coll d’Artà

Les tasques, incloses dins el segon pla de fosses del Govern, s'allargaran fins aquest divendres