Galtada del Girona al somni del play off de la UD Eivissa (5-1)

L'equip de Paco Jémez surt golejat de Montilivi i s'allunya de la sisena posició

20/03/2022

9

La UD Eivissa no va poder puntuar per quart partit consecutiu. El culpable va ser un gran Girona que va sortir més ficat des del primer minut. Ho va confirmar Nahuel Bustos, que passat el quart d’hora aprofita una centrada d’Álex Baena per iniciar el camí de la golejada. Una festa que es perdria Míchel. El tècnic local va ser expulsat per Iosu Galech Apezteguía al minut 34. Però les males notícies per la UD no varen arribar només en forma de gols: Juan Ibiza és substituit a 5 minuts del descans per lesió. El seu lloc el va ocupar Rubén González.

En una treta de cantonada arriba el segon gol del Girona. Això sí, es va necessitar de l’intervenció del VAR per confirmar el gol en propia porteria de Germán Parreño. Una primera part per oblidar que conclou amb una errada de Parreño, que aprofita Nahuel Bustos per fer el seu particular doblet. Els de Paco Jémez arribaven al descans amb un 3-0 en contra al marcador.

La segona part no va començar millor. Baena finalitza un contraatac per firmar el 4-0. Passada l’hora de partit, David Goldar escurça distàncies pels pitiusos en una treta de cantonada. És el 6e gol del central aquest curs. Acte seguit Diop marca el segon, però és anul·lat per fora de joc. La cirereta de la desfeta arriba amb un penal a Stuani a vint minuts del final. L’uruguaià marca amb l’estil Panenka.

La UD Eivissa torna de Girona amb un 5-1. Ara toca pasar pàgina i pensar en el partit contra el filial de la Reial Societat per reenganxar-se a la lluita pel play off.