economia

Garden Hotels reobrirà enguany només dos dels nou establiments que la cadena té a les Illes

Altres cadenes mallorquines, com Riu i Viva, opten per esperar a veure quan es reobren els vols


Garden Hotels té previst obrir enguany dos dels set hotels que la cadena té a Mallorca. Són el Playa Garden (Muro), i l’Alcúdia Garden (Alcúdia). El tercer establiment que obriran és l’únic que la cadena té a la península, el Playa Natural (Huelva). Pel que fa a la resta d’hotels, la previsió és que romanguin tancats aquesta temporada alta per mor de la crisi sanitària derivada de la Covid-19. Entre ells, els que Garden té a Menorca (Marinda, a Cala d’en Bosch) i Eivissa (Tropic, a Santa Eulària).

En aquests moments, la cadena està habilitant un dels seus establiments, l’Alcúdia Garden, per posar-lo a disposició del Pla pilot que el Govern ha lliurat al Ministeri de Sanitat de cara a acollir turistes alemanys la segona quinzena de juny.

RIU i Viva, pendents de l’evolució

Altres cadenes hoteleres prefereixen romandre a l’espera de com arrenca la temporada alta. Una d’elles, Viva Hotels, que també ha posat a disposició del Pla pilot un establiment, el Viva Golf (Alcúdia), no està rebent cancel·lacions de les reserves per als mesos de juliol i agost. Tot i així, resten a l’espera de l’obertura dels vols i de l’arribada del turisme internacional, prevista inicialment per a l’1 de juliol.

És la mateixa postura que té la cadena mallorquina Riu. Segons ha declarat a IB3 Notícies, no estan “experimentant cancel·lacions massives” i donat que “els clients desitgen viatjar” i la companyia ofereix, segons diuen, “flexibilitat per a la cancel·lacions i canvis”, la cadena internacional, amb cinc hotels a Mallorca i un a Formentera, opta per esperar a les confirmacions oficials.

Entre elles, enumeren, quan s’obriran els vols entre províncies i quan arribaran els vols internacionals. Serà llavors, amb els “càlculs reals de les obertures” a la mà, quan podran analitzar el comportament de les reserves.


Els hotels es reactiven de forma segura
Artiem Hotels preveu una caiguda del 50% de les vendes pel coronavirus

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Lots de 150 euros per comprar productes de quilòmetre zero

Una eina més per intentar compensar la davallada de vendes provocada per la pandèmia, de productes com l'oli o el vi amb denominació d'origen

Els pagesos de Menorca i Mallorca compren un 40% més de farratges que l’any passat

Els ramaders han invertit 284 mil euros en l'adquisició d'alfals, civada, margall o enclova; el que suposa el 50 per...

Comença la dotzena edició de la Mostra de Cuina Menorquina amb bones perspectives de reserves

38 restaurants d'arreu de l'illa participen enguany amb menús elaborats a partir de producte local

Deserta una licitació d’Aena necessària per ampliar la terminal de l’Aeroport de Palma

L'ens aeroportuari afirma que tornarà a treure a concurs les obres després de fer les oportunes modificacions