societat

Gendarmes, carabinieri i polizei a les Patrulles Mixtes Internacionals

La Guàrdia Civil forma part d'aquestes patrulles l'objectiu de les quals és reforçar la seguretat a Mallorca i Eivissa

Gendarmes%2C+carabinieri+i+polizei+a+les+Patrulles+Mixtes+Internacionals

La Guàrdia Civil i algunes policies estrangeres formen part de les “Patrulles Mixtes Internacionals”, l’objectiu de les quals és reforçar la seguretat a Mallorca i Eivissa. Actuen a l’estiu i tenen agents de França, Itàlia i Alemanya. Avui hem vist com treballa una d’aquestes patrulles a Sóller.

Durant tot el mes d’agost, n’Antonio Romera, de Limoge, França, patrulla els carrers amb els seus companys del quarter de la Guàrdia Civil de Sóller. Ahir mateix va haver d’actuar per detenir l’autor d’una agressió masclista al poble. Del cos de la Guàrdia CIvil li ha sorprès que puguin escorcollar cotxes a la cerca de drogues o armes sense autoritzaciò prèvia, tal com es fa al seu país. L’Associació Hotelera de Sóller col.labora cobrint l’allotjament del gendarmes. Aquest estiu ve un gendarme cada mes.

D’altres gendarmes francesos i carabinieri italians es troben desplegats a Calvià. Polizei alemanys a Artà i Santa Margalida. Santa Eulària i Sant Antoni, a Eivissa, també tenen patrulles mixtes. També hi ha agens i policies espanyols que formen part de Patrulles Mixtes a diferents ciutats italianes i franceses. Un dels requisits és dominar la llengua del país d’acollida.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els Llumets de Maó es connecten amb els més petits des de casa

Els follets màgics substitueixen la davallada del campanar de Santa Maria per una encesa virtual

El Consell de Menorca assumeix que no hi haurà festes de poble i elimina el Jaleo Bus

Aquest pressupost i el del Bus Nit aniran destinats a millorar el servei de transport regular de passatgers

El Govern invertirà 7 milions d’euros a Menorca per renovar les infraestructures de regadiu

Es crearà un sistema de telecontrol de regadius i es repararan les infraestructures i el tram de la canalització d'aigua...

‘Puntades d’esperança’, el record de la solidaritat de les cosidores d’Inca durant el confinament

Un documental que conta la història d'antigues repuntadores que havien perdut la seva feina en el sector del calçat que...