X

Giovanni González, el nou lateral dret del Mallorca

Internacional amb l'Uruguai, arriba lliure i firma fins el 30 de juny de 2024

29/01/2022

Giovanni González, el nou lateral dret del Mallorca

Giovanni González és el segon fitxatge del Mallorca en aquest mercat d’hivern. És, també, el segon lateral dret del Mallorca i ocuparà el buit, i el número 2, que ha deixat Joan Sastre. Gio té 27 anys i mai no havia sortit de l’Uruguai, cosa poc habitual en jugadors internacionals amb el combinat “charrúa”. El nou jugador del Mallorca tenia altres ofertes com, per exemple, la del River Plate argentí (ell havia jugat amb el River Plate però el de l’Uruguai), però el somni del defensa és jugar a Europa.

Arriba al Mallorca de franc, havia acabat contracte amb el seu darrer equip Peñarol de Montevideo, equip amb el qual entrenava tot i haver finalitzat la seva relació contractual.  Com deim, ha estat internacional amb l’Uruguai però no ha entrat en la primera llista del nou seleccionador, Diego Alonso, que sí l’havia inclòs a una primera preconvocatòria.

Giovanni González firma per aquesta i dues temporades més, competirà per un lloc a l’onze titular amb Pablo Maffeo tot i que també pot jugar més avançat.

29/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris