economia

Globalia defèn la rendibilitat de l’Imserso en contra dels hotelers

El president, Juan José Hidalgo, critica l'actitud dels hotelers i els retreu: "Quan hi ha alguna cosa que no m'interessa, no demano que em paguin més"

El president de Globalia, Juan José Hidalgo, en una imatge d'arxiu.


El president de Globalia, Juan José Hidalgo, ha defensat la rendibilitat del programa de viatges de l’Imserso en contra dels hotelers, que han aconseguit suspendre provisionalment el nou concurs, al·legant que, tal com estava plantejat, els enfonsava en la ruïna per als pròxims quatre anys.

El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals ha acceptat les mesures cautelars sol·licitades per la Confederació Espanyola Hotelera, que calcula que, per a evitar les pèrdues del sector, el preu per persona i dia hauria de situar-se en uns 25 euros, davant l’actual de 22,10 i 22,50 euros.

Hidalgo no comparteix l’opinió dels hotelers perquè “a ningú l’obliguen” a participar en el programa i el qui no vulgui, “que no deixi el seu hotel per a l’Imserso, que el tanqui i que deixi el seu personal en atur tot l’hivern”, ha sentenciat Hidalgo, per a afegir: “Quan hi ha alguna cosa que no m’interessa, no demano que em paguin més”.

Ha assegurat que els viatges de l’Imserso constitueixen “un negoci rendible”, que “ha interessat i continua interessant” a Globalia, que participa en la seva gestió des que es va posar en marxa fa més de dues dècades (actualment, a través de Mundosenior, l’UTE que forma juntament amb Barceló).

En el cas que el recurs provoqués retards en el programa, la solució és ampliar per un any la darrera concessió i “s’ha acabat el tema”, ha suggerit després de la inauguració de les rutes a Panamà i Medellín d’Air Europa, la divisió aèria del grup.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Emaya invertirà 35 milions d’euros en projectes de sanejament

L'objectiu vessaments zero només s'aconseguirà amb una nova depuradora

Tanquen els comerços de la Galeria de la Plaja Major de Palma que eren de concessió

El pàrquing de la plaça Major, amb 677 places, pertany des d'avui a Societat Municipal d'Aparcaments

PIMEM demana al Govern que no cancel·li la fira Nupcial

La federació assegura que aquesta fira abasta molts sectors empresarials que es poden veure perjudicats

Els dos parcs aquàtics amenacen amb reclamacions milionàries al Consell de Menorca

L'advocat de la institució insular veu "molt difícil" evitar l'esbucament del parc de Biniancolla, després que el tribunal hagi declarat...