economia

Globalia defèn la rendibilitat de l’Imserso en contra dels hotelers

El president, Juan José Hidalgo, critica l'actitud dels hotelers i els retreu: "Quan hi ha alguna cosa que no m'interessa, no demano que em paguin més"

El president de Globalia, Juan José Hidalgo, en una imatge d'arxiu.


El president de Globalia, Juan José Hidalgo, ha defensat la rendibilitat del programa de viatges de l’Imserso en contra dels hotelers, que han aconseguit suspendre provisionalment el nou concurs, al·legant que, tal com estava plantejat, els enfonsava en la ruïna per als pròxims quatre anys.

El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals ha acceptat les mesures cautelars sol·licitades per la Confederació Espanyola Hotelera, que calcula que, per a evitar les pèrdues del sector, el preu per persona i dia hauria de situar-se en uns 25 euros, davant l’actual de 22,10 i 22,50 euros.

Hidalgo no comparteix l’opinió dels hotelers perquè “a ningú l’obliguen” a participar en el programa i el qui no vulgui, “que no deixi el seu hotel per a l’Imserso, que el tanqui i que deixi el seu personal en atur tot l’hivern”, ha sentenciat Hidalgo, per a afegir: “Quan hi ha alguna cosa que no m’interessa, no demano que em paguin més”.

Ha assegurat que els viatges de l’Imserso constitueixen “un negoci rendible”, que “ha interessat i continua interessant” a Globalia, que participa en la seva gestió des que es va posar en marxa fa més de dues dècades (actualment, a través de Mundosenior, l’UTE que forma juntament amb Barceló).

En el cas que el recurs provoqués retards en el programa, la solució és ampliar per un any la darrera concessió i “s’ha acabat el tema”, ha suggerit després de la inauguració de les rutes a Panamà i Medellín d’Air Europa, la divisió aèria del grup.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Gabriel Subías, de Barceló viatges, a favor de regular l’arribada de creuers

Això no obstant, ha assegurat que aquest tipus de turisme ha estat molt positiu per reactivar la ciutat

Una desena de propostes econòmiques per reprendre l’obra del Parador d’Eivissa

El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme té previst adjudicar provisionalment la licitació de l'obra la setmana que ve

L’empresa mallorquina Sanifit anuncia un finançament de 72,2 milions d’euros

L'entitat espera completar la 3a i darrera fase de l'estudi contra la calcifilaxi

Gaspatxo i fruita dessecada, els nous inquilins de les màquines expenedores

L'Executiu ha aprovat un decret pioner a Espanya que té la finalitat de promoure una alimentació saludable.