X

Gloria Santiago denuncia un home per perseguir-la i masturbar-se mentre feia el Camino de Santiago

La vicepresidenta del Parlament i diputada d'Unides Podem diu que quan ha telefonat al 061 per demanar ajuda l'han renyat per anar-hi sola

06/08/2021

Gloria Santiago denuncia un home per perseguir-la i masturbar-se mentre feia el Camino de Santiago

La vicepresidenta del Parlament i diputada d'Unides Podem, Gloria Santiago (Imatge d'arxiu)

La vicepresidenta del Parlament i diputada d’Unides Podem, Gloria Santiago, ha denunciat a través de les xarxes socials l’assetjament i persecució d’un home que l’hauria seguit i s’hauria masturbat mentre ella feia el Camino de Santiago. Segons la diputada, quan ha intentat telefonar al 061 per demanar ajuda, la persona que l’ha atès l’ha renyat per anar-hi sola.

“No he passat més por en tota la meva vida. He corregut camp a través per fangars. Ja m’ha condemnat a anar mirant cap enrere cada cinc minuts. Aquesta és la llibertat que tenim les dones» ha dit en un dels seus missatges a Twitter. Santiago ha informat que ja ha posat una denúncia a la Guàrdia Civil de Navia per informar dels fets.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha mostrat el seu suport i ha declarat que “la lluita contra el masclisme ens interpel·la a totes i a tots, cada dia, a tots els àmbits. I ha de posar el focus, sempre, en l’agressor. Davant això, denúncia, fermesa i resposta col·lectiva”, ha dit Armengol. 

06/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris