política

El GOB veu connexions entre el PSIB i Sa Nostra per possibles interessos ocults darrere Son Bordoy

El president del GOB, Amadeu Corbera, considera que autoritzar la urbanització suposaria donar carta blanca a la corrupció urbanística

El+GOB+veu+connexions+entre+el+PSIB+i+Sa+Nostra+per+possibles+interessos+ocults+darrere+Son+Bordoy

El GOB veu connexions entre el PSIB i Sa Nostra, i possibles interessos ocults darrere la urbanització de Son Bordoy, a Palma. Per això, exigeix la paralització del projecte de construcció d’habitatges en aquest solar del Molinar. L’Ajuntament de Palma, però, es mostra incrèdul i diu que Son Bordoy no està a l’agenda i que ni tan sols és competència seva.

Els ecologistes sospiten que l’empresari Martí Gual sabia que Son Bordoy es convertiria en una reserva estratègica de sòl, i que en col·laboració amb l’antiga Sa Nostra hauria adquirit els terrenys per construir-los. Segons el GOB, darrere aquesta operació també hi hauria persones pròximes al PSIB.

El president del GOB, Amadeu Corbera, considera que autoritzar la urbanització suposaria donar carta blanca a la corrupció urbanística. Però el regidor d’Urbanisme de Palma, José Hila, insisteix que aquest projecte no és a l’agenda municipal i emplaça l’organització ecologista a denunciar-ho a la Fiscalia Anticorrupció si tan clar ho té.

Per la seva banda, el PP ja ha demanat una reunió amb el consistori per tractar aquesta qüestió. Podem també reclama explicacions a l’executiu. Però el batle de Palma, Antoni Noguera, recorda que l’autorització definitiva de la urbanització no és competència seva sinó del Govern.

A Son Bordoy s’hi han projectat un total de 750 habitatges, i 150 serien de protecció oficial. També es reservaria sòl per a la construcció d’una escola o locals per a petites i mitjanes empreses.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Construiran un nou espai obert al Moll Vell de Palma

Cort aprova treure a exposició pública la modificació del Pla Especial del Port per executar una plaça entre l'Oratori de Sant Elm i la Llotja de Peix

El Parlament debat el Decret Llei de reactivació econòmica

Finalment, els partits del pacte han acordat la reducció del màxim permès per ampliar establiments hotelers, tot i que els consells insulars i el govern en el cas de Mallorca,...

Dimiteixen els tres regidors del Bloc per Felanitx

El pacte de govern PI-PSOE-Bloc queda romput i el batle ha de decidir ara si prefereix pactar amb el PP.

L’oposició critica que el Govern redueixi al 10% el màxim permès per ampliar hotels

Aquest dimarts el Parlament votarà el projecte de llei de mesures urgents per a l'impuls de l'activitat econòmica